Клуб за Применето Аикидо

Ирими Наге

К О Н Т А К Т И Р А Ј Т Е   Н Е

 

За било какви информации во врска со клубот и тренинзите,
слободно јавете се на

телефон 070/650-276 или

пратете е-меил на info@iriminage.org


Локација: