Клуб за Применето Аикидо

Ирими Наге


Уписите се во тек!!!

За било какви информации во врска со клубот и тренинзите, слободно јавете се на телефон 070/650-276

Facebook

Станете facebook пријател со КПА „Ирими Наге“

YouTube

Посетете го нашиот YouТube канал каде ќе може да ги гледате сите наши видеа!!!